Glet de finisaj Rigips Rimano Bianco 20 kg
31,00 lei SAC
Pregatirea suportului:
- Suprafata suport trebuie sa fie stabila, curata, fara praf, fara urme de ulei, neînghetata, uscata si protejata de umiditate si caldura excesiva;
- Suprafetele cu absorbtie mare, trebuie udate înainte;
- Ideal se va aplica un grund pe stratul-suport cu scopul normalizarii absorbtiei: ex. grund universal de profunzime;
Atentie! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Spatiul trebuie sa fie ventilat dar fara curenti puternici de aer. Temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa fie peste +5° C si sub +35° C.
Instructiuni de aplicare:
- Se vor folosi vase si unelte curate. Se presara aprox. 20 kg de Rimano® BIANCO în aprox. 14,5 l de apa (niciodata invers!);
- Dupa ce pulberea s-a îmbibat cu apa (aprox. 3 minute) se amesteca manual sau cu mixerul, pâna la omogenizare;
- NU necesita o a doua amestecare (existând riscul reducerii timpului de lucru);
- Se evita adaugarea de pudra în pasta preparata;
- Pasta se poate subtia cu apa;
- Se întinde cu usurinta folosind fierul de glet;
- Pentru obtinerea celor mai bune rezultate se recomanda ca gletul sa fie aplicat în doua straturi;
- Cel de-al doilea strat va fi aplicat înainte ca primul sa finalizeze întarirea (la un interval de aprox 10-15 min între aplicarile celor doua straturi);
- Pentru a obtine o finete mai mare a suprafetei finisate aceasta se stropeste cu putina apa, folosind o bidinea sau o pensula, si se netezeste cu fierul de glet;
Conditii de depozitare si transport:
- Pastrati produsul la loc uscat, în ambalajul original, sigilat, ferit de intemperii;
- În cazul utilizarii partiale, sacul se va închide cât mai bine posibil (pentru evitarea contaminarii cu umiditate), în vederea utilizarii ulterioare;
Valabilitate:
- Produsul expira la termenul inscriptionat pe partea laterala a ambalajului;
Afla mai multe despre conditiile de livrare produse.